top of page
Ganzie.jpg

Født: 31.01.2003

Rase: Shetland Sheepdog
Tittel: RL1

Mor: Rajos Tara

Far: N S Uch Honeybrook Man of The World
Farge: Sobel m/hvit faktor

Øyne: Øyelyst fri

Lydighet: 2 x 1.premie klasse 1. 2. premie klasse 2
Rallylydighet: 3 x 1.premie klasse 1. 

1.premie klasse 2

Eksteriør: Excellent m/CK, 1 x BIR, 1 x cert, 4 x res cert. 
11 x BIR Veteran, 4. BIG, BIS Veteran, 4. BIS Veteran

4.beste veterantispe 2013
4.beste veterantispe 2014

RL1 Taras Golden Ganzie
"Ganzie"


Ganzie er min øyensten. Hun er av eget ”oppdrett” om man kan si det slik. Vi eide moren hennes, Tara, og bestemte oss for å få et kull på henne. Valget falt på N S uch Honeybrook Man of  The World, en meget flott og trivelig hannhund som jeg har stor sans for.
Det ble to valper i kullet, en tispe og en hannhund. Hannhunden fikk navnet Taras Amigo og ble solgt til Sør-Trøndelag.  

 

Ganzie var  min første helt egne hund, og selv om jeg hadde en del erfaring både med å oppdra og trene Tara, samt ymse hunder i nabolaget gjennom oppveksten, ble det noe helt annet da jeg fikk Ganzie. 
Hun var (og er) svært førermyk og noe nervøs og skeptisk til fremmede og andre hunder.

Ganzie har lært meg så uendelig mye om hundetrening og hundeadferd.  Etterhvert som jeg lærte mer om adferd, og etterhvert som vi trente på kontakt og trygghet har jeg fått en hund som stoler på meg i ett og alt, hun vet at jeg har kontroll og hun slipper å være redd for at noe skal skje. Hun har gått fra å være redd i nærheten av folk, til å være avslappet og trygg selv på store utstillinger og i store folkemengder.

Mot oss i flokken og de mennesker hun har lært å kjenne er Ganzie en fantastisk hund. Når hun først har akseptert deg, så har man en venn for livet. Hun er med på alt, og godtar alt vi gjør med henne. I dagliglivet er hun en drøm å ha med å gjøre, hun har en suveren hverdagslydighet. I konkurransesituasjoner imponerer hun enda mer, og hun har virkelig talent til å klatre i lydighetsklassene. Det er bare føreren som ikke har vært flink nok til å takle konkurransenerver...
 

Ganzie er min sjelevenn, pelsterapi og bestevenn, hun er en del av meg. Der du finner meg, der finner du Ganzie. 

bottom of page