top of page
DSC_0213_edited-1.jpg

RL1  Hot Fuzz Against All Odds 
"Miriel"

 

Helt fra jeg så hennes oldemor, Multichampion Andvaka Solaris, "Saeta", drømte jeg om en tispe fra de linjene. Årene gikk, og håpet svant hen, men så fikk jeg beskjed fra Monika som har oppdrettet Hot Fuzz, at råkule Tindra (Eagermind Silma Elenya) hadde fått ett kull, og det var en tispe til meg der! 

Miriel er en spesiell dame. Hun er forsiktig, men samtidig veldig ærlig. Hun vil så gjerne, og ikke minst til hun så gjerne gjøre meg til lags. Når hun har skjønt hva jeg ønsker, så gjør hun det så gjerne. 
Hun er en veldig snill hund, både mot folk og andre dyr.  Og veldig, veldig glad i de hun kjenner!

Hun er en energibunt uten like, jo mer hun får gjøre, jo bedre har hun det. Sykling, kløv, kjettingtrekk, lydighetstrening, lange, lange turer, hun er med på alt, og når vi kommer hjem, er hun den første som er ferdigladet og spør etter mer. 

Nå som hun har blitt litt eldre har vi greid å konsentrere energien mer konstruktivt, og resultatet er en hund som går, og går og går på lydighetstrening! VI har dessverre ikke fått konkurrere så mye som vi kunne ønsket pga covid-19 og ubeleielige løpetider, men vi gleder oss til fremtiden!

DSC_0163.jpg
DSC_0768.jpg
DSC_0160.jpg

Født: 27.02.2017

Rase: Shetland Sheepdog
Tittel: RL1

Mor:  Rl1 Rl2 Eagermind Silma Elenya

Far: Se FI UCH Lizmark Marchand D'or
Farge: Sobel

HD: A
AD: A

Øyne: Fri

Oppdretter: Kennel Hot Fuzz

 

Rallylydighet: 3 x 1.premie kl 1 (RL1-tittel)
 

Eksteriør: Exc

3 x BiR Valp

2 x BIG 1 Valp 

 

DSC_0166.jpg
DSC_0827.jpg
DSC_0765.jpg
DSC_0176.jpg
DSC_0443.jpg
DSC_0200.jpg
bottom of page