top of page

 

Jeg har alltid elsket å fotografere, og da jeg var 12, fikk jeg et Kodak-kamera i julegave. Dette var for hundre år siden, så det hadde film, og måtte trekkes opp mellom hvert knips. Men jeg elsket det, og jeg har hundrevis av bilder som jeg har tatt med det. Dette kameraet var faktisk i bruk inntil jeg i januar 2008 kjøpte meg et speilreflekskamera, et Nikon D40. Med det kameraet åpnet det seg brått en ny verden for meg, og vi har en del tusen eksponeringer sammen.
Men alle som har skaffet seg kamera, vet at man får en stygg sykdom med på kjøpet. Det kalles utstyrsdilla. Man kan ikke bare ha kamerahuset og kit-linsen. Å neida, det går ikke.

 

Juli 2010 kjøpte jeg meg nytt kamera, et Nikon D90. Typisk min flaks så viste det seg å være et "blåmandagskamera" så det har vært inne noen runder til reparasjon, men nå fungerer det fint.

Fotooppdrag

Trenger du bilder av ditt dyr?

Vil du ha et fint portrettbilde av hunden din, eller et stilig actionbilde av hesten din?

 

Jeg tar hovedsak portrett- og actionbilder av dyr, da stort sett hunder og hester, men jeg gjør gjerne et forsøk med andre dyr også.

 

Prisen vil bli 500 kroner, pluss 100 pr ekstra dyr. Så har du to dyr du vil ha bilder av, så blir det tilsammen 600,-

 

Da får du 10-15 bilder av hvert dyr ferdig redigert på mail i stor og liten oppløsning, som egner seg både til utskrift, publisering i blader og til nettbruk. Bildene kommer til å ha min signatur, men signaturen kommer til å være mindre og mer diskret på bilder som skal printes ut.
Ingen bilder skal publiseres uten min signatur.

 

 

Fotoseansen må foregå i nærheten av Namsos.

 

Høres dette interessant ut? Send en mail, så blir vi enige.

 

 

Fotoutstyr:
 

Kamerahus:

* Nikon D90


Objektiv:

* Nikkor 50 mm f/1.8

* Nikkor 18-200 mm

 

Annet:

*Ekstern blitz: Nissin Speedlite 
*Stativ: Activ
*Minnekort: 2 x SanDisk 4gb
*Fjernkontroll
*Kamerasekk

 

 

På ønskelisten står:

* Nikkor macroobjektiv

* Ekstra batteri

bottom of page